Limba engleza pentru gradinita

 Limba engleza pentru gradinita

de Marinela Dinuta

 Limba engleza pentru gradinita – un auxiliar conceput pentru prescolari –  imbina in mod fericit cunostinte de limba engleza cu jocuri si alte activitati pe placul copiilor (desenat, colorat etc.).

Parcurgand pagina cu pagina din  Limba engleza pentru gradinita, elevii vor invata o multime de cuvinte noi din limba engleza, prezentate sugestiv prin imagini si insotite de transcrierea fonetica (in felul acesta si parintii sau fratii mai mari pot lucra cu cei mici). Chiar daca prescolarii nu stiu sa citeasca, cuvantul care denumeste obiectul din imagine va fi memorat involuntar si, mai tarziu, isi vor aminti cu siguranta imaginea grafica a acestuia.

Activitatile variate propuse de autoare se adreseaza si cunostintelor din alte domenii (matematica, cunoasterea mediului, educatie plastica), conferind cartii un caracter transdisciplinar si contribuind la receptarea cu usurinta de catre copil a continutului teoretic.

Cu siguranta, cei mici vor invata, vor completa, vor dialoga, vor desena si vor colora cu placere, spre bucuria parintilor si a profesorilor indrumatori.

Editura Elicart; Autor: Marinela Dinuta; An aparitie:2013; Nr. pag.: 52

 

buton-cumparare

Leave a Comment