Activtati matematice |

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Colectia de caiete de lucru Activitati pentru prescolari se adreseaza deopotriva parintilor si educatorilor, care le pot folosi drept material de lucru cu copiii. Pentru fiecare segment de varsta – 3-5 ani (grupele mica si mijlocie) si 5-6/7 ani (grupa mare) – exista cate patru caiete tematice, potrivite diferitelor domenii de studiu:Activitati matematice corespunde domeniului stiintelor;Educarea limbajului corespunde domeniului lingvistic si literar;Cunoasterea mediului corespunde atat domeniului stiintelor, cat si celui socio-uman;Jocuri si activitati didactice corespunde domeniului estetic si creativ, dar urmareste si consolidarea tuturor notiunilor invatate.Avantajul acestor caiete este faptul ca pe fiecare pagina exista sarcini multiple, care ii ofera copilului prilejul sa-si exerseze diverse cunostinte si abilitati. Caietul de lucru Activitati matematice • grupa mare urmareste mai multe scopuri didactice:identificarea formelor geometrice (oval, romb);recunoasterea si diferentierea dimensiunilor;ordonarea elementelor intr-un sir;realizarea corespondentei dintre numere si multimi;numararea pana la 10;rezolvarea de probleme ilustrate folosind adunarea si scaderea;dezvoltarea gandirii logice.Sfaturi pentru parinti:folositi activitatile din rutina zilnica drept prilejuri pentru numarare sau masurare;cereti-i sa compare diverse multimi de obiecte;provocati-l sa asocieze forme geometrice obiectelor din jur;dati-i un ceas doar al lui, chiar si de jucarie, ca sa observe trecerea timpului;inventati impreuna jocuri de rol in care sa folositi banii;stimulati-i capacitatea de a rezolva probleme;observati-i si laudati-i intotdeauna progresele!

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.