Alfabetul Meseriilor | Simona Epure

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Alfabetul meseriilor. Literele ma invata ce pot deveni in viata Alfabetul – ce spectacol Cu costume noi, de gala! Poti sa-l vezi, nu-i vreun obstacol, Chiar din banca de la scoala. Literele stau in rand – Sunt frumos aliniate, Fiecare ocupand Un rol intre celelalte. A e prima care trece Pe scena, cu mare fala, Pentru voi ea va incepe Alfabetul cu-ndrazneala. A vine cu palarie, Urmand A cam suparat; B si-un C de la „cutie“ Drept pe scena au intrat. Apoi rand pe rand vin toate, Cate una se perinda, N de la cuvantul „noapte“, Apoi O de la „oglinda“… Z e cea care incheie Sirul lung de mici vedete – Literele sunt o cheie Pentru notiuni complete! Iar cand scena s-a golit, Rolul lor abia incepe: Ne-apucam toti de citit – Oricine se va pricepe!

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.