Caiet 5-6 ani - Domeniul Limba si Comunicare | Alice Nichita, Alina Carmen Bozon

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Cu o abordare inovativa, curajoasa si in egala masura adaptata curriculumului pentru invatamantul prescolar, noua serie a lucrarilor editurii vine ca raspuns la necesitatile unui demers educational modern.Adaptate particularitatilor de varsta, caietele sunt realizate in mod atractiv si acopera trei domenii: Limba si comunicare, Stiinte, Om si societate.Avantaje:- cuprind fise pentru evaluarea initiala, continua si sumativa organizate pe proiecte tematice care acopera intreg anul scolar;- acopera continuturile curriculumului pentru invatamant prescolar;- este un real suport pentru educatoare in planificarea activitatilor Din intregul an scolar;- cuprinde sarcini diversificate cu grad diferit de dificultate.Caietul creat pentru Domeniul Limba si comunicare cuprinde fise organizate sub forma proiectelor tematice abordate si in cadrul celorlalte caiete destinate Domeniului Stiinte si Om si societate.Printre proiectele tematice abordate:Tot ce ne inconjoaraToamna pe carareIarna in haine de sarbatoareCalatori si calatoriiChipul Zanei PrimavaraPrieteni fara graiParcurgand acest caiet, copiii vor invata:- sa formuleze propozitii- sa descrie o imagine- sa pronunte corect sunetele limbii romane- sa creeze o poveste- sa povesteasca diverse secvente dintr-o poveste- sa execute trasari peste modele date- sa traseze semne grafice- sa identifice sunetul initial, final al unui cuvant- sa reprezinte grafic propozitia, cuvantul, silabele.

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.