Caiet de exercitii si probleme. Clasa I. Partea a II-a - Matematica si explorarea mediului | Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Lucrarea a fost realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Matematica si explorarea mediului, clasa pregatitoare,clasa I si clasa a ll-a,aprobata cu ordinul de ministru nr.3418/19.03.2013.Competentele generale vizate in aceasta lucrare sunt:1.Utilizarea numerelor in calcule elementare2.Evidentierea caracteristicilor geometrice ale unor obiecte localizate in spatiul inconjurator3.Identificarea unor fenomene/relatii/regularitati/structuri din mediul apropiat4.Generarea unor explicatii simple prin folosirea unor elemente de logica5. Rezolvarea de probleme pornind de la sortarea si reprezentarea unor date6. Utilizarea unor etaloane conventionale pentru masurari si estimari In sesiunile de avizare din ianuarie si aprilie 2018, Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai putin de 230 de carti Art Educational si Art Klett sunt prezente in aceasta lista. Aceste titluri sunt marcate, cu rosu, pe pagina de produs, prin formularea “Avizat de M.E.N. 2018”.

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Acesta este un magazin de prezentare. Preturile pot prezenta modificari pe parcurs.