Educarea limbajului |

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Colectia de caiete de lucru Activitati pentru prescolari se adreseaza deopotriva parintilor si educatorilor, care le pot folosi drept material de lucru cu copiii. Pentru fiecare segment de varsta – 3-5 ani (grupele mica si mijlocie) si 5-6/7 ani (grupa mare) – exista cate patru caiete tematice, potrivite diferitelor domenii de studiu:Activitati matematice corespunde domeniului stiintelor;Educarea limbajului corespunde domeniului lingvistic si literar;Cunoasterea mediului corespunde atat domeniului stiintelor, cat si celui socio-uman;Jocuri si activitati didactice corespunde domeniului estetic si creativ, dar urmareste si consolidarea tuturor notiunilor invatate.Avantajul acestor caiete este faptul ca pe fiecare pagina exista sarcini multiple, care ii ofera copilului prilejul sa-si exerseze diverse cunostinte si abilitati. Caietul de lucru Educarea limbajului • grupele mica si mijlocie urmareste mai multe scopuri didactice:dezvoltarea vocabularului si a auzului fonematic;consolidarea capacitatii de a povesti dupa imagini;exersarea folosirii cuvintelor cu acelasi sens sau sens opus;exersarea folosirii cuvintelor cu aceeasi forma si alt inteles;identificarea corecta a emotiilor;consolidarea capacitatii de a distinge binele de rau;dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii.Sfaturi pentru parinti:cititi-i copilului povesti cu voce tare;discutati impreuna mesajele morale ale povestilor;jucati impreuna jocuri care dezvolta vocabularul;cereti-i sa povesteasca ce a vazut sau ce i s-a intamplat;incurajati-l sa nascoceasca povesti;observati-i si laudati-i intotdeauna progresele!

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.