Elemente grafice cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru, 5-6 ani | Alice Nichita, Mihaela Mitroi

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Autori: Alice Nichita, Mihaela Mitroi, Nicoleta Din, Irina TerecoasaAprobat OMEN Nr.3022 din 08.01.2018″Caietul este conceput in conformitate cu Obiectivele Cadru si de Referinta ale Domeniului Limba si Comunicare din cadrul Curriculumului pentru educatie timpurie.Cu ajutorul personajelor – Rita si Greierasul – copiii descopera prin joc semnele grafice si le exerseaza in cadrul desenelor si pe spatiile corespunzatoare, folosind creioanele colorate si creionul negru.Structura caietului permite rezolvarea sarcinilor de catre cei mici cu placere, fascinati de lucrurile magice pe care le pot realiza prin combinarea semnelor graficeinvatate.”Profesor CRAIU MIRELA NICOLETA, inspector invatamant particular si alternative educationale

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.