Emotionel. Dictionar al emotiilor pe intelesul copiilor | Petra Boanta

Informații suplimentare

Autori / Brand

Vandut de:

Emotionel este un tanar baiat pornit in cautarea emotiilor, pe care le intalneste zi de zi la membrii familiei sale. Emotionel esti si Tu.El isi doreste sa identifice aceste emotii cu usurinta, sa le recunoasca in sine si in cei din jurul sau, sa le inteleaga si sa stie cum sa si le exteriorizeze. Ti-ar placea sa stii si tu aceste lucruri?Emotionel este si un dictionar al emotiilor pe intelesul copiilor, sub forma de cartonase de joc, usor de manipulat. Tie iti place sa te joci?Sunteti pregatiti sa porniti si voi in cautarea emotiilor?Continut:– 30 de cartonase cu emotii explicate si situatiile in care le intalnim,– 2 cartonase cu idei de jocuri– solutii pentru gestionarea emotiilor negative,– brosura cu aplicatii practice distractive.Ce emotii contine materialul?Anxietate, agitatie, agresivitate, bucurie, bunavointa, curaj, confuzie, dezgust, descurajare, entuziasm, furie, frica, gelozie, hotarare, iritare, ingrijorare, incredere, mirare, mandrie, multumire, nerabdare, optimism, protectie, putere, regret, rusine, recunostinta, spaima, tristete si vinovatie.Ajuta-l pe copilul tau sa recunoasca emotiile, sa le inteleaga, sa le gestioneze, sa capete incredere de sine si sa fie mai fericit!

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.