Fise de lucru 2-3 ani | Diana Rotaru

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Educatia copilului incepe in familie. Primii trei ani sunt cei mai importanti nu numai pentru educatie dar si pentru consolidarea relatiei dintre parinte si copil.Cartea de fata este un instrument de lucru pentru parintii care au copii de 2-3 ani. Fiecare fisa de lucru incepe prin sugestii care vi se adreseaza in primul rand dumneavoastra.Veti gasi exemple referitoare la dialogul pe care il puteti purta cu copilul in timpul parcurgerii jocurilor din fisa. Incercati sa vedeti lumea prin ochii lor si sa le intelegeti trairile. Folosind cartea veti avea aceasta ocazie si veti parcurge impreuna cu cel mic pagina cu pagina, dezvoltandu-i gandirea.Astfel, el va invata prin jocuri: – culorile, animalele, fructele, legumele, corpul omenesc etc.- cuvinte noi care ii vor dezvolta limbajul,- cum sa numere, sa compare, sa sorteze sau sa faca evaluari cantitative,- cum sa identifice sau ia o decizie pe baza unui criteriu dat,- cum sa deseneze sau sa coloreze.Convins de atasamentul dumneavoastra, al bunicilor sau al educatorilor el va fi mult mai curajos si va explora mediul inconjurator stiind ca oricand sunteti dispus sa il ajutati daca nu face fata singur unei situatii noi. Apropiati-va de copii cu caldura si rabdare, nu ii certati daca gresesc uneori.Acum li se modeleaza gandirea, caracterul si, mai important, acum se dezvolta dragostea si atasamentul fata de parinti.Nu pierdeti primii ani din viata copilului dumneavoastra considerand ca numai educatorii au obligatia sa se ocupe de ei!Sunt anii de aur ai copilariei si de dumneavoastra depinde cat de slefuita va fi inestimabila bijuterie vie pe care cu drag o cresteti!

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.