Gramatica limbii engleze contemporane |

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Noul, actualul si originalul ghid al gramaticii limbii engleze nu cuprinde teorii lingvistice exagerate, nici termeni specializati in exces care ar descuraja nu doar un incepator, ci chiar si un student de nivel intermediar. Ne-am straduit sa apropiem fenomenele gramaticale de cititori folosind explicatii simple si exemple practice, astfel incat chiar si cei fara cunostinte lingvistice sa poata intelege principiile de formare si utilizare a fenomenului respectiv.Scopul acestei carti nu este de a descrie perfect teoriile gramaticale, ci de a ajuta utilizatorul sa-si insuseasca acele fenomene gramaticale folosite in realitate, fara a fi nevoit sa citeasca pagini nesfarsite de teoria limbii. Fiecare capitol prezinta o anumita categorie gramaticala. Cuprinde descrierea unui fenomen, exemple practice si traducerea acestora in limba romana, note care atrag atentia asupra exceptiilor, curiozitati si elemente de limbaj colocvial. Veti gasi, de asemenea, o scurta prezentare a diferentelor dintre engleza britanica si cea americana, precum si lista verbelor neregulate.Ghidul se adreseaza in primul rand celor care invata limba, de la studentii incepatori pana la cei avansati care vor descoperi, cu siguranta, multe lucruri interesante despre engleza moderna. Suntem convinsi ca ghidul va fi un ajutor de nadejde atat la scoala, cat si in studiile individuale sau pentru improspatarea cunostintelor mai vechi.Cuprins:176 de pagini;20 capitole si 95 de subcapitole;Prezentarea diferentelor dintre engleza britanica si cea americana;Lista verbelor neregulate;Index detaliat.

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.