Greuceanu - Basme | Petre Ispirescu

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

GreuceanuCele douasprezece fete de imparat si palatul cel fermecatCiobanasul cel istet sau turloaiele blendeiPoveste taraneascaCei trei frati imparatiCotosman nazdravanuPasarea maiastraGainareasaTugulea, fiul unchiasului si al matuseiCopiii vaduvului si iepurele, vulpea, lupul si ursulFata mosului cea cuminteFata de imparat si fiul vaduveiCele trei rodii auriteHotu imparatLuceafarul de ziua si luceafarul de noapteBaiatul cel bubos si ghigortulFata cu pieze releSarea in bucate

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.