Jocuri si activitati didactice, grupa mica si mijlocie |

Informații suplimentare

Autori / Brand

Subcategorie

Vandut de:

Colectia de caiete de lucru Activitati pentru prescolari se adreseaza deopotriva parintilor si educatorilor, care le pot folosi drept material de lucru cu copiii. Pentru fiecare segment de varsta – 3-5 ani (grupele mica si mijlocie) si 5-6/7 ani (grupa mare) – exista cate patru caiete tematice, potrivite diferitelor domenii de studiu:Activitati matematice corespunde domeniului stiintelor;Educarea limbajului corespunde domeniului lingvistic si literar;Cunoasterea mediului corespunde atat domeniului stiintelor, cat si celui socio-uman;Jocuri si activitati didactice corespunde domeniului estetic si creativ, dar urmareste si consolidarea tuturor notiunilor invatate.Avantajul acestor caiete este faptul ca pe fiecare pagina exista sarcini multiple, care ii ofera copilului prilejul sa-si exerseze diverse cunostinte si abilitati. Caietul de lucru Jocuri si activitati didactice • grupele mica si mijlocie urmareste mai multe scopuri didactice:formarea deprinderii de a desena dupa model;exersarea trasarii elementelor grafice;exersarea coordonarii mana-ochi;dezvoltarea abilitatii de a trasa pe linia punctata;dezvoltarea abilitatii de a colora uniform si in contur;stimularea capacitatii de a sesiza asemanari si deosebiri.Sfaturi pentru parinti:cereti-i sa observe culorile, textura si forma lucrurilor din jur;ascultati impreuna muzica pentru copii specifica diverselor culturi;lasati-i mereu la indemana creioane, acuarele si foi pentru desen;explorati diverse suprafete de lucru si instrumente pentru aplicarea culorii;incurajati-l sa amestece culorile si sa observe cum se combina;inramati-i si expuneti-i desenele, pentru a-i spori increderea in sine;observati-i si laudati-i intotdeauna progresele!

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.