Kit 2 - Plicul Creativ - Set activitati educative si creative pentru copii |

Informații suplimentare

Autori / Brand

Vandut de:

Plicul Creativ este o noutate absoluta ce se adreseaza copiilor de gradinita si scoala primara. Fiecare KIT din cadrul colectiei contine 3 proiecte de lucru care vor fi asamblate, lipite, colorate, recreate, ajutandu-i pe cei mici in dezvoltarea cognitiv-emotionala si stimulandu-le creativitatea si imaginatia.Plicul Creativ, un brand 100% romanesc, este un suport educativ si distractiv, o experienta pentru intreaga familie, copiii trec de la magia cartii la magia creatiei, a jocului, se descopera alaturi de personaje, interactioneaza, povestesc.Cu ajutorul acestui KIT de activitati: CREAM, POVESTIM, INVATAM, NE JUCAM, NE IMAGINAM, DESENAM, RECICLAM, COLORAM, LIPIM, NE DISTRAM. KIT-ul nr.2 „In lumea povestilor” este dedicat iubitorilor de lectura, joc, peripetii. Dupa ce au parcurs povestea, cei mici traiesc bucuria reintalnirii cu personajele dragi, faurite chiar de mainile lor, exploreaza, se joaca iar si iar cu cocosul perseverent si puternic. Continut KIT de activitati creative nr. 2:Proiect A – Creeaza propria carte „Punguta cu doi bani”• copiii gasesc 7 scene alb-negru ale cartii si elemente: punguta, cocosul, cireada, cufarul cu bani– le coloreaza, le decupeaza, le lipesc si recreeaza povesteaProiect B – Creeaza propria poveste de pe imagini • copiii gasesc 7 cartonase cu imaginile povestii, le aranjeaza in ordinea desfasurarii actiunii, coloreaza, descopera drumul si peripetiile cocosului, povestescProiect C – Creeaza amintiri cu jocul Cucurigu• copiii decupeaza masca de cocos si se pregatesc de joc. Aleg un pion-cocos, dau cu zarul, urmaresc instructiunile si il ajuta pe acesta sa ajunga acasa, la stapanul sau. *KIT-ul contine si un surpriza – „Creeaza propria punguta cu doi bani”• copiii primesc o punguta din carton, snur si 2 galbeni – confectioneaza, coloreaza, se joaca.

Produse similare

Manuale Scolare Online de la grupa zero pana la liceu si scoli profesionale.
Gama larga de edituri ce permit o formare mai placuta a competentelor generale si specifice, conform programei si varstei. Astfel, avem, deja de la clasa intai, pe langa manualele de scris (vechile abecedare), manuale de literatura, de dezvoltare personala, de limbi straine, informatica, educatie muzicala, plastica, manual de arte si abilitati practice, de educatie pentru sanatate, de religie, de cunoasterea mediului. La acestea se adauga CD-uri si caiete speciale de comunicare, de matematica, caiet de lectura si caiet de muzica. Editurile au adaugat carti pentru Evaluarea Nationala (adevarate ghiduri pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala) si carti de teste si sinteza pentru examenele de bacalaureat. In plus, sunt o multime de culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, analize si sinteze literare, dar si caiete de lucru.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.